В аварії на Тернопільщині серед інших чотирьох найбільше травмувався 29-річний чоловік (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України в Тернопільській області

20 серпня біля с. Сороки Золотопотіцької громади, що в Чортківському районі, зіткнулися дві легківки. Через це травмувалися четверо осіб. Про це інформує головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

О 19:36 на автодорозі обласного значення Бучач – Возилів, поблизу с. Сороки Золотопотіцької територіальної громади Чортківського району ,відбулося зіткнення легкових автомобілів «Volkswagen Passat» та «Opel Vectra», внаслідок чого четверо осіб зазнали травмування. За допомогою спеціального обладнання співробітники ДСНС деблокували водія автомобіля «Opel Vectra», громадянина 1992 року народження, який найбільше постраждав внаслідок ДТП та опинився затиснутим серед уламків понівеченого транспортного засобу, – повідомляють в управлінні.

Рятувальники звільнили 29-річного чоловіка та передали медикам. З діагнозом «Значні переломи, внутрішня кровотеча» потерпілого госпіталізували в Бучацьку лікарню.

Також рятувальники звільнили 19-річну пасажирку «Volkswagen Passat». З діагнозом «Політравма» її госпіталізували в Тернопільську університетську лікарню. Ще двох потерпілих з діагнозом «Політравма» госпіталізували в Бучацьку міську лікарню.

Читайте також: Вже зранку горів магазин на Тернопільщині

Exit mobile version