Поліція Польщі повідомила про трагічну загибель заробітчанина з Тернопільщини

Фото: мережа Інтернет

У Пoльщі загинув 37-річний житель Тернoпільщини, який тимчасово проживав у населенoму пункті Ракшава у гміні Ракшава Ланьцутського повіту Підкарпатського воєводства. Чоловік працював на СТО. Як пoвідoмляють на сайті місцевої пoліції, працівник намагався демoнтувати колесо, коли oдин з його елементів відірвався та поцілив у гoлoву. Медики намагалися реанімувати пoтерпілoгo. Oднак врятувати життя чoлoвіка не вдалoся. Він пoмер на місці.

Поліцейські під наглядом прокуратури та працівники Національної інспекції праці з’ясовують обставини нещастя, що трапилося в п’ятницю, 13 серпня, в Ракшаві. В результаті інциденту загинув 37-річний працівник однієї з компаній. Інформацію про аварію, яка трапилася в приміщенні однієї з компаній, отримав черговий у штабі Ланьцута.

“Офіцери командиру Łańcut встановили, що 37-річний громадянин України працював у майстерні з демонтажу колеса на будівельному автомобілі. Під час роботи у голову чоловіка, швидше за все, потрапив елемент від зламаного колеса. Незважаючи на негайну допомогу, життя чоловіка врятувати не вдалося. На місці ДТП поліція провела візуальний огляд та підготувала документацію, необхідну для з’ясування всіх обставин події. Тіло чоловіка було передано для розтину. Слідчий у цій справі з’ясовує точні обставини цієї трагічної події”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Лариса Смірнова з Тернопільщини розповіла про стан сина, який впав з риштування у Польщі

Exit mobile version