На Тернопільщині до суду скерували справу щодо чоловіка, який ледь не вбив своїх батьків

Фото: мережа Інтернет

Завершили розслідування кримінального провадження щодо одного із жителів села Кременецької громади. Як інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури, чоловік намагався вбити своїх батьків, нанісши їм численні ножові поранення.

Розслідуванням встановлено, що житель Кременеччини вночі 29 травня 2021 року у власному будинку з метою вбивства наніс ножем численні поранення своїм батькам, не довівши злочин до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки був затриманий сусідами, які прибігли на крики потерпілих про допомогу, – кажуть у прокуратурі.

Під час досудового розслідування згідно з висновком судово-психіатричного експерта встановили, що підозрюваний мав хронічні психічні захворювання, не усвідомлював, що робив та не керував своїми діями. Також чоловік потребує примусового лікування у психіатричному закладі.

За результатами досудового розслідування скеровано до Кременецького районного суду Тернопільської області клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Тернопільщині громаді повернули земельну ділянку вартістю 90 мільйонів гривень

Exit mobile version