Штормовий вітер та грози: на Тернопільщину суне похолодання (Відео)

Фото з відкритих джерел

Синоптики Тернопільщини попереджають краян про погіршення погодних умов. Спека зміниться прохолодою, дощами та грозами. Похолодання жителі краю відчують вже у другій половині дня 17 серпня.

“Синоптика в нас вже дещо помінялася. Зараз ми можемо вже спостерігати проходження холодних атмосферних фронтів. Тому сьогодні це з короткочасними та грозовими дощами. Вже починаючи з другої половини дня 17 серпня та на першу половину ночі 18 серпня чекаємо по області короткочасні дощі, зливи, при проходженні Фронту шквалисте посилення північно-західного вітру до штормового, навіть до критеріїв стихійного явища – 25-28 метрів/секунду”, – зазначила

За повідомленням синоптиків, 18 серпня в області буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів вдень, вночі короткочасні дощі. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура знизиться – вночі 7-12°, вдень 18-23° тепла.

19 серпня – мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі +6+11, вдень 20-25 градусів тепла.

Ближче до вихідних температура повітря підвищиться на 1-2 градуси. Так, вночі вона становитиме 9-14 градусів тепла, день +22+27 градусів вище нуля.

Читайте також:

Exit mobile version