Засмічення горищ і дахів багатоповерхівок: куди звертатися тернополянам

Фото з відкритих джерел

Про факти засмічення горищ і дахів багатоквартирних будинків необхідно повідомляти в обслуговуюче підприємство. Лише його працівники повинні і мають доступ до покрівель будинків, що експлуатуються.

Перебування сторонніх осіб на покрівлях заборонене, адже у тернопільських багатоповерхівках не передбачено терас для влаштування зустрічей чи прогулянок. Сторонні люди, які перебувають на даху, пошкоджують цілісність покрівлі, що спричиняє проблеми для жителів верхніх поверхів та зайві витрати для балансоутримувачів. Розпиваючи алкогольні та інші напої на дахах будинків, недобросовісні люди залишають там сміття, яке становить пожежну небезпеку та потрапляє у водостічні мережі і блокує їхню роботу, що також спричиняє шкоду мешканцям.

Окрім того, в окремих будинках Тернополя жителі свідомо облаштовують на горищі звалище – сюди виносять старі меблі, одяг та інший господарський непотріб”, – повідомили у Тернопіль житлово-комунальний.

Якщо ви стали свідком наслідків такої поведінки, надсилайте фото на «Електронну приймальню» або у приватні повідомлення на сторінку «Тернопіль житлово-комунальний» в соціальній мережі Фейсбук.

Читайте також: Більше 400 жителів Тернопільської громади отримають грошову допомогу

Exit mobile version