До уваги водіїв! На Східному у Тернополі ускладнений рух транспорту (Фото)

Фото: студія Файне місто

На мікрорайоні Східний у Тернополі триває ремонт дороги. Зокрема, в районі Збаразького кільця. Через це рух транспорту дещо ускладнений, виникають незначні затори.

Як повідомили у Тернопільській міській раді, на вихідних працівники дорожньої служби вклали асфальт на відрізку “Збаразьке кільце-Гаївський міст”, площею близько 23 тис. кв.м. Залишилася заасфальтувати ділянку дороги в районі повороту від вул. 15 квітня до просп. Степана Бандери та поблизу зупинки громадського транспорту на вул. Протасевича.

Рух тролейбусів, маршрути яких проходять через транспортну розв’язки вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе, сьогодні відновили.

Після завершення робіт в районі «Збаразького кільця», працівники підрядної організації приступлять до влаштування верхнього шару дорожнього покриття в напрямку від Гаївського мосту до Ватрівської розв’язки.

Водії просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та заздалегідь врахувати дану інформацію при плануванні маршрутів.

Читайте також: Нові буї встановлюють на «Водній арені Тернопіль» (Фото)

Exit mobile version