У Тернополі працює безкоштовна стоматологія для дітей: як записатися (Відео)

У Тернополі діти можуть безкоштовно полікувати зуби та отримати необхідну допомогу профільних фахівців. Кабінет функціонує на базі КНП “Тернопільська міська стоматологічна поліклініка #1. Детальніше про роботу стоматології для неповнолітніх – директор медичного закладу Тетяна Фарінська.

З 1 квітня 2020 року наша поліклініка має укладений договір з Національною службою України, яка забезпечує на 40% дітей Тернополя і доросле населення, ургентну стоматологію. Решту 60% – Тернопільська міська рада. За кошти, виділені з місцевого бюджету, придбали сучасне стоматологічне обладнання для лікарів та пацієнтів, рентгенобладнання”, – розповідає Тетяна Фарінська.

Тетяна Фарінська каже, у медичному закладі працюють дитячий лікар-стоматолог, лікар-стоматолог та лікар стоматолог-хірург. Приймають від найменших до найстаріших дітей.

Будь-яка людина, яка має підписану декларацію з сімейним лікарем, може звернутися за медичною допомогою за направленням від лікаря або ж самостійно. Стоматолічні послуги надаються дітям від 0 і до 18-ти років”, – зазначає медик.

Окрім безкоштовних стоматолічних послуг, у медичному закладі надаються також платні.

Платною є ортодентія. Лікар-ортодонт надає безкоштовно послуги тільки дітям учасників АТО, а також дітям з інвалідністю”, – додає Тетяна Фарінська.

Аби потрапити на безкоштовний прийом до лікаря-стоматолога, потрібно попередньо записатися. Зробити це можна, зателефонувавши за номером (0352) 26-97-59 (реєстратура) або за допомогою електронної пошти.

Детальніше про роботу – у відеоматеріалі.

Exit mobile version