Повалені дерева та підтоплені будинки: на Тернопільщині ліквідовують наслідки негоди (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Гроза та буревій наробили на Тернопільщині чимало лиха. Затоплені будинки, повалені дерева та змиті мости. Найбільше постраждали Заліщики, Зборів та Борщів.

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Тернопільській області, при в’їзді в м.Зборів неподалік автозаправки «WOG» на проїжджу частину дороги впало два дерева. На місце події направлено черговий караул 17-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону.

Місцева пожежна команда с.Більче-Золоте залучена для відкачування води з приватних житлових будинків на вул.Замулівка в с.Більче-Золоте Більче-Золотецької ТГ Чортківського району.

Також сильний вітер повалив дерева по обидва напрямки руху на трасі Львів – Тернопіль – Рава-Руська – ід повороту на с. Вільшанка до с. Озерна. Проїзд розблокований.

На Борщівщині від електропостачання відключено 5-ть населених пунктів громади та частково Борщів. У місті підтопило приватне домогосподарство з житловим будинком та літньою кухнею, насосну станцію на вул.Верхратського, 31. На вул.Староборщівська, 48 в м.Борщів потоком дощової води змило пішохідну дерев’яну кладку. Підтоплені приватний гараж та автомобіль.

У Заліщиках пожежно-рятувальний загін залучався для відкачування води з підтопленого підвалу приватного житлового будинку на вул.Лисенка, 2.

Читайте також: На Тернопільщині прогнозують грози

Exit mobile version