Виніс майна на 20 тисяч гривень: житель Чорткова обікрав свою дівчину

Фото: поліція Тернопільської області

Вже судимого жителя Чортківського району поліцейські підозрюють у серії крадіжок. Чоловік виніс з помешкання дівчини, з якою зустрічався, майна майже на 20 тисяч гривень.

До працівників районного відділу поліції із заявою звернулася матір потерпілої. Жінка розповіла, що з дому її 18-річної доньки зникли золоті прикраси та портативна колонка загальною вартістю майже 20 тисяч гривень.

Під час оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили: на момент вчинення крадіжок вільний доступ до квартири потерпілої мав 27-річний житель райцентру. Молодика одразу запідозрили, адже той був раніше судимий за майнові злочини. Підозри поліцейських згодом знайшли підтвердження: зловмисник декілька разів виносив з помешкання дівчини золоті прикраси та техніку. Крадене здавав у ломбард, використовуючи документ товариша, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відомості за даними фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за част. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) ККУ.

За зроблене підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також: Заснув за кермом: на Тернопільщині водій виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку (Фото)

Exit mobile version