“Жити в Україні”: до Дня Незалежності у Тернополі оголосили конкурс

До 30-річниці Незалежності України оргкомітет премії «Тобі справжньому» оголошує конкурс на краще виконання пісні «Жити в Україні». Також учасники можуть надсилати фото чи відеоряд, відзняті на зазначений трек. Прем’єрну версію пісні українського поета і композитора Олександра Смика «Жити в Україні» записали творчий колектив та вихованці Тернопільського ліцею № 21 – спеціалізованої мистецької школи ім. І. Герети.

Організатори зазначають, основною метою конкурсу є об’єднання українців всього світу, створення позитивного іміджу нашої держави на противагу руйнівним людо-ненависницьким новинам про Україну, які заполонили вітчизняні засоби масової інформації і не тільки.

Стартує ініціатива 10 серпня і триватиме впродовж двох місяців – до 10 жовтня. Переможець, якого визначатиме оргкомітет заходу, отримає медаль і диплом премії «Тобі справжньому».

Для участі у конкурсі завантажте фонограми (мінусову та плюсову у виконанні Назара Видиша) і слова пісні за посиланням: https://drive.google.com/…/1fNIVDMl6MTU0V9FxZBNN7R…Далі можна довільно заспівати пісню під фонограму у будь-якій інтерпретації або відзняти фото- чи відеоряд.

Отримане відео потрібно завантажити, попередньо заповнивши свої контактні дані, у спеціальну форму за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScJr6fK65S…/viewform.

Врахуйте, що для заповнення форми вам попередньо потрібно буде увійти у свій обліковий запис сервісів Гугл (Google). Якщо у вас його немає то створити його, пройшовши реєстрацію за посиланням: https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount…

У зв’язку з великою кількістю учасників та обмеженим місцем на сервері, прохання завантажувати відео розміром файлу не більше 40 Мега Байт. Стиснути велике відео можна з допомогою будь-якого доступного вам відеоредактора чи конвертера.

Додаткову інформацію ви можете отримати, написавши на електронну пошту або ж зателефонувавши на номер телефону: olesya.luva@gmail.com, +380674557655 – Олеся та mariagudyma2020@gmail.com ; +380964537860 – Марія.

Exit mobile version