У ДТП на Тернопільщині травмувалися троє неповнолітніх (Фото)

4 серпня близько опівночі у Чортківському районі трапилася аварія. Зіткнулися автомобіль з мотоциклом. Через це троє неповнолітніх отримали травми і доправлені до лікарні, інформує “Досьє 102”.

На автодорозі між селами Білобожниця та Ридодуби Чортківського району не розминулися  Fiat та мотоцикл Lifan. В результаті аварії до лікарні з тілесними ушкодженнями госпіталізували трьох неповнолітніх – водія та двох пасажирів з мотоциклу, – повідомляють у поліції.

3 серпня трапилися ще чотири дорожньо-транспортні пригоди. У Почаєві водій автомобіля Mersedes Sprinter, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив скутериста і збив його. Кермувальника мототранспорту з саднами та переломами госпіталізували в хірургічне відділення.

Потрапила до медичного закладу і 74-річна велосипедистка з Ланівців. Жінка не пропустила автомобіль, який їхав центральною дорогою, і врізалася в нього.

В іншій автопригоді, на шляху Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, біля повороту на село Чорний ліс, водій автомобіля ВАЗ-2105 не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і після цього машина перекинулася. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення.

У селищі Велика Березовиця водій автомобіля Škoda зіткнувся з електроопорою. Через це чоловік разом зі своїм пасажиром отримали травми.

Усі автопригоди внесли до ЄРДР згідно зі ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Триває слідство.

Читайте також: Дві жінки потрапили під колеса автомобіля у Тернополі

Exit mobile version