“Серце відчуває – живий”: на Тернопільщині мати продовжує пошуки сина

Жодних новин. Лише щоденний зв’язок з поліцією та постійне запитання у голові “Сину, де ти?”. На Тернопільщині Світлана Михальчук продовжує пошуки свого зниклого безвісти сина.

22-річний житель села Великі Загайці перестав виходити на зв’язок 9 червня 2021 року. Саме того дня з ним востаннє спілкувалася його хрещена мати. Опісля молодик наче у воду канув.

Як повідомила журналістам “Файного міста” мама юнака, на сьогодні досі немає жодної інформації, де може перебувати її дитина. Та, каже, материнське серце відчуває, що живий.

“Новин немає ніяких. Начебто шукають, я постійно на зв’язку з поліцією, через день у них. Вірю, надіюсь, що знайдуть. Серце підказує, що живий”, – каже мама Олександра Каленика Світлана Михальчук.

Нагадаємо, на Тернопільщині за дивних та нез’ясованих обставин пропав 22-річний житель села Великі Загайці Олександр Каленик. Молодий чоловік повернувся зі заробітків ще наприкінці квітня. Переступив поріг рідного дому, пробув 20 хвилин, зібрався, сказав батькам, що їде до дівчини у Луцьк і покинув домівку. Востаннє зателефонував хрещеній 9 червня, а опісля наче у воду канув. Зв’язок з ним з того дня відсутній.

Рідні припускають, що юнак міг податися як закордон, так і на війну. Адже про плани піти служити у зону ООС обмовлявся неодноразово. Та де насправді зараз перебуває Олександр Каленик – відповіді поки немає. Окрім близьких, молодика розшукує також поліція.

Якщо ви володієте будь якою інформацією, повідомте, будь ласка, на лінію “102”. Не будьте байдужі.

Більш детально про історію зникнення юнака дізнавайтеся у попередньому матеріалі “Файного міста”: Зник за дуже дивних обставин: на Тернопільщині батьки півтора місяця розшукують сина (Фото)

Exit mobile version