У ДТП потрапила багатодітна сім’я з Почаєва: потрібна допомога (Оновлено)

ДТП трапилася вранці 26 липня. На автодорозі “Київ-Чоп” у селі Розвадів Стрийського району не розминулися 63-річний львів’янин та 54-річний водій “Шкоди” з Тернопільщини. Попередньо, уродженець Львівщини не впорався з кермуванням та виїхав на зустрічну смугу.

В результаті аварії постраждав багатодітний батько з Почаєва. Також травми отримали його діти, які на момент автопригоди перебували у салі транспорту. Зараз вони перебувають на лікуванні.

“В батька роздроблена колінна чашечка, перелом тазу,  забій грудної клітки, численні гематоми. У Мар’яни, 19 років, – видалили селезінку, також є травма голови, гематома шлунку, травма руки.

В Олі, 8 років, черепно-мозкова травма, крововилив в мозок, тріщина черепа, осколки черепа в мозку, травма хребта, розрив печінки, травми шлунку, крововилив в легенях, крововилив в черевну порожнину, перелом гомілки, потісни перелом щелепи, численні травми і гематоми. У 10-річної Насті травма голови – стан середній. У Марійки, 6 років, переламана  ключиця”, – протоієрей Олександр Клименко.

Увага! Як стало відомо “Файному місту” зі слів Олександра Клименка вже опісля публікації матеріалу, зараз збір коштів тимчасово припинено. Завдяки вам, благодійники, вдалося зібрати достатньо коштів на те лікування, якого сьогодні потребує родина. Дякуємо усім за небайдужість.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7574 1131 7136 (Голубінка Анна Василівна, кума родини)

4149 4991 4736 6742 (Барей Власій, старший син).

Читайте також: У центрі Тернополя ДТП

Exit mobile version