На Тернопільщині пасажирка випала з салону мікроавтобуса (Фото)

Фото: мережа Інтернет

29 липня 21-річна дівчина отримала травми, випавши з салону мікроавтобуса. ДТП сталася у Бучацькій громаді, що в Чортківському районі. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримала 21-річна пасажирка мікроавтобуса. Подія трапилася близько 20:30 між селами Переволока та Старі Петликівці Бучацької міської громади. Попередньо відомо, дівчина травмувалася внаслідок падіння з салону транспортного засобу, – повідомляють у поліції.

Причини аварії з’ясовують поліцейські.

29 липня сталися ще дві ДТП. 17-річний житель села Козівка Тернопільського району впав зі скутера. Хлопець наїхав на перешкоду і перекинувся. З отриманими травмами його доправили до лікарні.

А поблизу Заліщиків водій автомобіля марки Volkswagen Passat не впорався з керуванням та в’їхав у гужову підводу, яка була попереду. Через це водій підводи, 68-річний житель села Нагоряни Товстенської громади, отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у лікарню.

Відомості за усіма фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно зі ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Триває слідство. 

Читайте також: В аварії на Тернопільщині загинув 37-річний водій (Фото)

Exit mobile version