Вперше у Тернополі: на пляжі стартував турнір, організований у рамках Beach-Games (Відео)

Фото з відкритих джерел

У Тернополі впродовж чотирьох днів, 23-25 липня, триватиме турнір з пляжних видів спорту. Цьогоріч це – пляжний волейбол, регбі, кросфіт та самбо. Змагання відбуваються на пляжі “Циганка”. Для участі у турнірі усі охочі реєструвалися он-лайн.

Команди сформовані, погода сприяє. Сьогодні, 23 липня, хлопці зійшлися у поєдинку з пляжного волейболу. Вік учасників-аматорів – від 16 років.

Вже завтра, 24 липня, відбудуться змагання з пляжного регбі. Почато о 10:00 годині. Того ж дня зареєстровані учасники поміряються силами у турнірі з кросфіту, який розпочнеться о 16:00 годині. Заключним змаганням буде турнір з пляжного самбо – 25 липня, початок о 10:00 годині.

Організатори кажуть, хочуть, аби у літній період містяни з користю для здоров’я проводили вільний час на місцевому пляжі “Циганка”.

Зважаючи, що це вже практика українська та міжнародна, ми вперше вводимо у Тернополі Beach Games. Це своєрідні турніри з пляжних видів спорту. Цьогоріч це пляжний волейбол, регбі, кросфіт та самбо. В нас будуть задіяні і функціональна зона – тренажери, і безпосередньо пляж”, – каже директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин.

Детальніше про турнір та склад команд – у відеоматеріалі.

Читайте також: Гірко! У великій родині рятувальників Тернопільщини зіграли весілля (Фото)

Exit mobile version