Повалені дерева та підтоплені будинки: на Тернопільщині негода наробила лиха

Рясні опади та поривами вітру наробили лиха на Тернопільщині. Подекуди підтопило підвали будівель. На дорогах зафіксовані окремі випадки повалення дерев. До ліквідації наслідків негоди залучались підрозділи Служби порятунку Тернопільщини.

Так, 20 липня о 09:35 черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону здійснено прорізку аварійного дерева, яке загрожувало падінням на адміністративну будівлю поліклінічного відділення сектору медичного забезпечення ГУ НП в Тернопільській області, в м. Тернопіль на вул. Кульчицької,3.

21 липня о 01:05 черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону здійснено порізку дерева, яке впало на проїжджу частину дороги та ускладнювало проїзд транспортних засобів на автодорозі М-12 «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знаменка», при виїзді з сел. Козова.

21 липня о 01:45 черговим караулом місцевої пожежної команди сел. Скала-Подільська здійснено порізку дерева, яке впало на проїжджу частину дороги та ускладнювало проїзд транспортних засобів на автодорозі в с. Турильче Скала-Подільської ТГ Чортківського району.

Окрім цього, внаслідок дощів у Тернополі підтопило підвали у деяких багатоповерхівках. Через потоки води на окремих вулицях виникли труднощі з рухом транспорту.

Читайте також: У сусідній з Тернопільщиною області стався вибух на хімічному заводі: чи існує загроза (Відео)

Exit mobile version