На Тернопільщині батьки відповідатимуть за смерть 3-річної донечки

Фото: Національна поліція

Нещастя трапилося 15 липня в одному із сіл Теребовлянської громади. У пожежі жахливою смертю загинула 3-річна дівчинка. Під час досудового розслідування слідчі встановили факт злісного невиконання батьками своїх обов’язків щодо догляду за дітьми.

Бездиханне тіло маляти пожежники виявили під ліжком у підсобному приміщенні, яке батьки обладнали під житлову кімнату і куди самовільно провели освітлення. Загиблою виявилася дівчинка з багатодітної родини уродженців Закарпаття.

Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 ККУ. Проте в ході досудового розслідування було встановлено факт злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною батьками – стаття 166 ККУ. Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк”, – повідомили у поліції.

За попередньою версією, причина займання – коротке замикання. Детальніше про трагедію – у попередньому матеріалі: Тіло 3-річної дівчинки на Тернопільщині знайшли після того, як погасили пожежу і розібрали завали

Читайте також: “Ти вмреш! Всіх поріжемо”: на Бучаччині закарпатці погрожують односельцям вбивством, а ті не відають як рятуватися (Відео)

Exit mobile version