Смертельна ДТП біля Тернополя: мотоцикліст врізався у фуру та загорівся (Відео)

ДТП трапилася сьогодні близько 13:00 години поблизу Тернополя. На автошляху у напрямку Львова не розминулися водії мотоцикла, буса та вантажівки. Керманич двоколісника загинув. Лікарі, які прибули на виклик, лише констатували його смерть. На місці аварії працюють патрульні, пожежники та бригада екстреної медичної допомоги. Рух транспорту на цій ділянці дороги ускладнений.

Як повідомив журналістам “Файного міста” начальник Відділу комунікації поліції Тернопільської області Сергій Крета, спочатку, з невідомих причин, мотоцикліст зачепив мікроавтобус, який рухався попереду нього у попутному напрямку. Від удару його викинуло на зустрічну смугу. У цей момент дорогою рухався вантажний автомобіль. Удар був настільки сильним, що двоколісник спалахнув. Обгорів і загиблий.

“Мотоцикліст рухався у сторону Львова. Неподалік Довжанки, з невідомих причин, він зачепив ззаду попутний автомобіль, внаслідок чого його викинуло на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з фурою. Удар був дуже сильним. Мотоцикл загорівся, його водій загинув на місці. Його особа поки що не встановлена. Він сильно обгорів, буде проводитися необхідна експертиза. На місці ДТП працюють пожежники та правоохоронці”, – повідомив Сергій Крета.

Читайте також: “Ти вмреш! Всіх поріжемо”: на Бучаччині закарпатці погрожують односельцям вбивством, а ті не відають як рятуватися (Відео)

Переглянути відео ви можете за посиланням: https://fb.watch/6Ozdf5jG0-/

Exit mobile version