Тернополяни можуть безкоштовно щепитися проти Covid-19 вакциною Pfizer

У Тернополі в Центрі масової вакцинації всі охочі можуть отримати щеплення проти Covid-19 вакциною Pfizer. Працюють тут 5 мобільних бригад. В день щеплення отримують від півсотні до 600 осіб.

“В робочі дні тут вакцинують категорії осіб, які підлягають щепленню вакциною Pfizer. Це – медики, які не встигли вакцинуватися, вчителі, організовані колективи, які зареєструвалися у кол-центрі МОЗ України, працівники поліції та МНС, особи, які не встигли вакцинуватися попередньо. У суботу та неділю Центр буде вакцинувати всіх охочих громадян, які досягли 18-ти років.

Задля збереження порядку та системності, для проходження вакцинації потрібно попередньо зареєструватися. Люди мали на вибір два способи – онлайн та безпосередньо у Центрі.

Тернопільський Центр масової вакцинації працюватиме щоденно з 8:00 до 18:00 години. Аналогічно і в неділю. Плануємо провакцинувати 1500 осіб”, – повідомила начальниця департаменту охорони здоров’я ОДА Ольга Ярмоленко.

Окрім цього, як зазначила Ольга Ярмоленко, в області також працюють Центри вакцинації – у Чорткові, Заліщиках та у Бережанах. Графік роботи – з 9:00 до 16:00 години.

“В них менша кількість мобільних бригад. В них виставлені тільки дві мобільні бригади і тому ми очікуємо до 200 людей в день, які зможуть вакцинуватися”, – додає Ольга Ярмоленко.

Тернополяни, які хочуть вакцинуватись, мають попередньо зареєструватись. Для підтвердження особи необхідно мати з собою паспорт або ідентифікаційний код.

Адреса Центру масової вакцинації – м. Тернопіль, просп.Злуки,45. Телефон для довідок – 0678811066. Більше – у відеоматеріалі.

Читайте також: У Тернополі облаштували черговий спортивний майданчик (Відео)

Exit mobile version