“Уважно стежте за знаками”: у Тернополі змінять рух на кількох перехрестях

Фото: Тернопільська міська рада

Через ремонтні роботи у Тернополі частково перекрили рух об’їзної дороги. Цей автошлях є частиною найдовшої міжнародної траси в Україні Стрий-Ізварине.

Складовою частиною ремонту дороги М-30 є чотири мости: ватрівський, микулинецький, міст через річку Серет і шляхопровід через залізну дорогу біля “Білого замку”. Зараз розпочалися роботи моста через річку Серет і моста вулицею Микулинецька. Для того, щоб було безпечно і якісно їздити автомобілями, вирішили створити круговий рух транспортною розв’язкою “Ватра”.

Дуже важлива деталь. Є знаки. Ті, хто їдуть по кругу, на головній дорозі, – розповів “Файному місту” начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик. – Я сьогодні їду і дивлюся: всі пропускають справа. Уважно стежте за знаками, тому що той, хто на кільці – на головній дорозі. Є знаки. І якщо їхати, наприклад, з Гаївського моста на “Дружбу”, вони повертають наліво на Ватрівській розв’язці – на клевер, а всі пропукають автомобілі справа. Навпаки має бути бути: на кільці – головна дорога.

Нагадаємо, що міст ремонтуватимуть до 20 серпня. Тому потрібно бути уважними під час руху і пильно стежити за дорожніми знаками.

Також змінять рух на інших перехрестях у Тернополі.

Біля “Західного ринку”, на вул. Лучаківського – Будного, встановлять нове кільце з облаштуванням додаткових полос розгону. Це суттєво має зменшити трафік.

На вул. Винниченка – Будного змінять світлофор. Його перенесуть трохи далі, тому що облаштують додаткові смуги.

На вул. Шептицького – Будного, де петриківський підйом, влаштовують кільцевий рух з аналогічними облаштуваннями додаткових смуг, що також покращить трафік.

На вул. Слівенська – Бандери – Коновальця вже провели заміну верхнього шару в межах виконання робіт з організації дорожнього руху з облаштуванням додаткових правоповоротних смуг. Також проведуть ресконстукцію світлофора, – повідомив Олег Вітик.

Читайте також: Схема об’їзду: до 20 серпня у Тернополі обмежили рух транспорту на Микулинецькій

Exit mobile version