Підпал елітного авто у Тернополі? Поліція розслідує нічну пожежу на Київській (Фото)

Вночі у Тернополі на вулиці Київська вщент згорів дороговартісний автомобіль марки BMW. Постраждало також авто, припарковане поруч. На щастя, рятувальникам вдалося вчасно загасити полум’я і врятувати цю автівку.

“Вночі пожежники виїжджали на вулицю Київська. Горів автомобіль. Вогнем знищено моторний відсік, два колеса, лобове скло. Окрім цього, полум’я з цього авто перекинулося на сусіднє. У другому транспорті пошкоджені крило та колесо.

Рятувальникам вдалося загасити пожежу та врятувати другий автомобіль. Причини займання встановлюються”, – повідомив журналістам “Файного міста” начальник відділу агітаційно-пропагандиської роботи центру забезпечення діяльності Управління ДСНС України у Тернопільській області Сергій Данілін.

Як повідомили у поліції, встановлено можливих свідків та очевидців, вилучено відео з камери спостереження. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група. Проводиться комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій з метою встановлення всіх обставин даного інциденту.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначать необхідні експертизи, проінформував відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: У Тернополі через пожежу на третьому поверсі багатоповерхівки евакуювали людей (Фото)

Exit mobile version