На Тернопільщині розшукали зниклу 2-річну дівчинку (Фото)

Фото: Національна поліція

Пропала 2-річна дівчинка – з такою заявою до поліції звернулася жителька Тернопільщини. Жінка повідомила, що її похресниця вийшла з подвір’я і не повернулася. На щастя, дитину вдалося розшукати. Деталі – у матеріалі.

За словами родичів, дівчинка гралася на території приватного будинку, в якому проживає. Батьки були вдома. О 23:30 вони вийшли на подвір’я і малечі не знайшли. Спершу батьки намагалися самостійно з сусідами розшукати доньку. Але коли це не дало жодних результатів, викликали поліцію, повідомляють на сайті Національної поліції.

За сигналом “тривога” на пошуки дитини підняли особовий склад Тернопільського райуправління поліції. Залучалися до пошуків працівники ювенальної превенції, карного розшуку, кінологи та бійці спецпідрозділу КОРД, – інформують у відділі комунікації поліції Тернопільської області. – Шукали дівчинку за допомогою тепловізорів.

О 1:30 працівники поліції, які об’їжджали довколишні населені пункти, за 2 кілометри від села, побачили дитину. Вона сиділа в заростях попри дорогу. З дівчинкою все гаразд. Її повернули батькам. 

Працівники поліції звертаються до усіх, якщо сталося так, що ваша дитина щезла і ви не знаєте про її місцеперебування, не зволікайте, не втрачайте цінних хвилин, а одразу повідомляйте на лінію “102”. 

Читайте також: У Тернополі 6-річна дівчинка дезодорантом обпекла собі очі

Exit mobile version