“Тато – у реанімації. Та шанси є”: тернополянка, яка вже втратила маму, благає врятувати батька

Соломія Фещак з Тернополя благає усіх небайдужих допомогти врятувати її батька Ярослава Фещака. Чоловік 11 червня цього року потрапив у жахливу ДТП та отримав важкі травми. Донька каже, швидкість не перевищував, у стані алкогольного сп’яніння не був.

“Звертаюсь до Вас, і до всіх небайдужих про допомогу. Внаслідок аварії мій тато Фещак Ярослав отримав важкі переломи хребта, часткову втрату спинного мозку. У батька перелом передньої та задньої дужок С1 хребта, двобічний перелом дужок С2 хребця, абсолютне стенозування хребтового каналу та пошкодження спинного мозку. Набряк спинного мозку, порушення всіх видів чутливості, повний параліч”, – розповідає Соломія Фещак.

Як розповіла журналістам “Файного міста” Соломія Фещак, зараз батько перебуває у реанімаційному відділенні обласної лікарні, стан критичний.

Шанси на одужання є, а от коштів на його лікування – ні. Тернополянка вже витратила понад 5 тисяч доларів – це були всі її заощадження. На лікування ж щодня потрібно кілька тисяч гривень.

“Зараз тато перебуває на апараті ШВЛ. Батьку зробили операцію. Щодня на його лікування потрібно від 4 до 6 тисяч гривень. Я рахую кожну копійку, аби відкласти”, – додає Соломія Ярославівна.

Дівчина щиро дякує кожному, хто допомагає. Вірить, що небайдужі люди не залишать її наодинці з цією бідою. Мати Соломії померла чотири роки тому.

Пробачте, що звертаюся до вас, що прошу у вас допомоги. Мені дуже не зручно просити, але сама я не дам собі ради. Мені треба рятувати тата, він в мене єдиний, самий добрий, самий хороший.

Щиро дякую кожному, хай Ваша доброта Вам повернеться сторицею!”, – каже Соломія Фещак.

Читайте також: “Серце розривається. Очі сина повні страху, а вдіяти нічого не можу”: тернополянка благає про допомогу

Номер карточки:

5354 3210 0067 5935 Укрсиббанк

5168 7554 6306 9134 Приватбанк

Фещак Соломія Ярославівна

Exit mobile version