На добудованій “Водній арені” у Тернополі відбудеться Чемпіонат світу серед ветеранів (Фото)

Фото: прес-служба ФКУ

У Тернополі відбулася зустріч, на якій обговорили завершення будівництва “Водної арени “Тернопіль”. Саме тут 24-26 вересня планують провести Чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное серед ветеранів. Про це інформують на сайті “Федерації каное України”.

На новоствореному веслувальному каналі зустрічались заступник міністра молоді та спорту України Ніна Уманець, директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Людмила Панченко, головний тренер збірної України Юрій Чебан, перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук, президент Федерації каное Тернопільщини Віктор Кузяк, а також представники різних органів Тернопільської ОДА і міськради Тернополя, які безпосередньо беруть участь в організації змагань і будівництві арени.

Учасники зустрічі обговорили готовність арени до Чемпіонату світу серед ветеранів, а також подальші кроки з організації змагань.

Загалом “Водна арена “Тернопіль” на 90% готова до прийому змагань, йдеться на сайті “Федерації каное України”. До повної готовності необхідно встановити стартову систему IMAS, а також системи розмітки дистанції “Альбано”, які вже закуплені і є на веслувальному каналі.

Читайте також: У Тернополі продовжують зводити потужний спортивний комплекс

Exit mobile version