Кладовище на Тернопільщині засадили кукурудзою: жителі обурені (Відео)

У Мишковичах на Тернопільщині на ділянці землі, виділеній під новий цвинтар, поcадили кукуpудзу. Пpо це у cпільноті “МИШКОВИЧІ. Великобеpезовицька ОТГ” повідомив Михайло Захаpов. Чоловік обурений. Зазначає, що місця, де можна було б посіяти сільгоспкультури, достатньо, але чомусь для цього обрали саме кладовище.

Думки людей щодо такої ситуації розділилися навпіл. Хтось підтримує Михайла Захарова, а хтось не вбачає у тому, що кладовище засіяли кукурудзою, нічого лихого. Мовляв, краще хай ростуть ці насадження, аніж бур’яни.

Бачу тут дискусія не на жарт – яка різниця, що ростиме на землі, виділеній під поховання, на діючому цвинтарі на одній половині хоронили людей, а на іншій люди садили городи років з 20, три вулиці дітлахів грали на цих городах козаків- розбійників і ніхто з померлих чи їх рідних не ображався на таке сусідство, – зазначила Ірина Шклярук.

Та воно то так, але ми не навійні щоб у кукурудзі ховати, – написав Іван Войцишевський.

– Знаю, що закордоном є така практика, перед тим як засадити великий сад, чи поле чи ще щось, висаджують на рік-два кукурудзу, щоб вбити різні види бур’янів і розпушити землю. Можливо тут якраз цей варіант..а можливо і ні. Побачимо з часом, – додає Соломія Сцібайло-Яра.

Читайте також: На Тернопільщині водій іномарки врізався у мотоцикліста та втік з місця ДТП

Exit mobile version