У Польщі померла молода мама тернополянка Натія Кірія, потрібна допомога

В реанімації однієї з лікарень Польщі раптово зупинилося серце молодої тернополянки Натії Кірії. Трагічну звістку повідомили одногрупники жінки. Попередньо, причиною смерті міг бути крововилив у мозок. У тернополянки залишився 3-річний син.

Дорогі співвітчизники, знайомі, друзі. Сталася трагедія, сьогодні о 15:50 перестало битися серце нашої з Вами знайомої і просто добра людини Natiia Kiria залишилася маленька трирічна дитина без матері, – повідомив Serhii Yakovenko .

Рідні, друзі та всі, хто знав Натію Кірію, шоковані трагічною новиною про її смерть. У коментарях під постом вони зазначають, що ще зовсім нещодавно спілкувалися з жінкою, а сьогодні її більше немає. Згадують її як добру, світлу людину, хорошу матір.

Вічна пам’ять спочивай з Богом. Аж не віриться така ще молода, – написала Оксана Кривокульська.

– Невимовний біль та смуток…. Комок в горлі та сльози. вона мала жити довго, дати дитині все найкраще. Царство небесне і нехай з Богом спочиває, – зазначає Галина Федишин.

– В наших серцях ти залишаєшся завжди усміхненою, – пише Марія Михайловська.

Ярослава! Прийміть наші глибокі співчуття з приводу непоправного горя — смерті Вашої донечки Наталочки.
Пішла з життя найдорожча та найрідніша для Вас людина. Неймовірно тяжко пережити таку втрату кожному. Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з вами низько схиляємо голову у скорботі. Нехай молитва полегшить Ваше горе. Вічна пам’ять та Вічний спокій, і нехай земля буде пухом.
З повагою до Вас Кемпінська Громада та усі,хто знає Вас та Вашу донечку. Кріпіться, – написала Mariana Fuchynska.

– Дорогенька,Славо, відколи дізналася, не можу оговтатись, думками весь час біля тебе. Мені дуже шкода, але я не можу підібрати слів,які б тебе могли хоч трохи втішити. Мабуть, у Бога є плани,яких ми не розуміємо.Ти сильна і мусиш жити, бо в тебе на руках залишилося маленьке ангелятко,якому ти мусиш тепер заміти і маму, і тата.Дай Бог тобі здоров’я і сили.Плачу і сумую разом з тобою, – зазначила Ольга Чортик.

Прощання з Натією Крією відбудеться у вівторок, 6 липня, у Каплиці в місті Кемпно (Польща)

Шановні співвічизники друзі,колеги та знайомі .Прощання з донькою Natiia Kiria і парастас, відбудеться у ВІВТОРОК 14:00 на цвинтарі,в Каплиці в м.Кемпно, – йдеться у повідомленні Yaroslava Wityk.

На сьогодні мама Натії Ярослава та її син перебувають у скрутному фінансовому становищі в Польщі, – повідомив Сергій Яковенко. Аби поховати українку на Батьківщині, потрібні чималі кошти. Тож друзі Натії звернулися за допомогою до небайдужих людей.

“Родина в скрутному фінансовому становищі. Хто чим може допомогти, кожний грош лічиться. Хто бажає допомогти, будь ласка контактуйтеся до мене 739414735, або до Ola Denysevych 578704218. Номер рахунку мами 90 1090 1144 0000 0001 4800 9828 власник Yaroslava Kiriia.

Для тих, хто не може переказати кошти на польський рахунок, друзі Натії організували збір в Україні. Кошти можна переказати на карту “Монобанк” 4441 1144 4425 2744 на ім’я Журбика Андрія. Всі кошти, отримані на цю карту, чоловік переведе на рахунок мами Натії – Ярослави, та прозвітує про переказ”, – зазначив Serhii Yakovenko.

Читайте також: Прибирав зі столу і випадково всадив собі ножа у груди: нещасний випадок у Тернополі


Exit mobile version