Відомі умови проведення урочистої ходи випускників у Тернополі (Відео)

Фото: мережа Інетрнет

2 липня у Тернополі відбудеться свято “Випускник-2021”. Кім традиційного випускного та вручення атестатів, у місті все ж відбудеться загальноміська хода випускників. Шикування колон розпочнеться о 14:30 годині. Рішення про проведення ходи прийняте на основі позитивної динаміки щодо зменшення кількості хворих на Covid-19 в області.

Читайте також: Начальник управління освіти і науки повідомила, чи буде урочиста хода випускників у Тернополі (Відео)

Як зазначили в управлінні освіти і науки Тернопільської міськради, директори усіх місцевих навчальних закладів ознайомлені з нормами проведення свята в умовах карантину.

“Відбулися наради з адміністраціями шкіл. Усі директори навчальних закладів попереджені. Повідомлені про дотримання умов карантину також і випускники. Окрім цього, працівники освітніх закладів отримали щеплення проти коронавірусної інфекції.
Щодо розміщення дітей, то вони сидітимуть на трибунах стадіону з 1 по 8 сектор таким чином: 2 ряди сидять – один вільний.

Дотримання дистанції стосується також й урочистої ходи. Всі учасники мають дотримуватися умов карантину”, – зазначила під час засідання Тернопільського міського штабу для боротьба з коронавірусом начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Читайте також: У тернопільському садочку №4 працює літній оздоровчий табір для дітей (Відео)

Exit mobile version