“Вас на полі не буде 11”: Зеленський звернувся до збірної України напередодні матчу зі шведами

Фото: Володимир Зеленський Instagram

“Вас на полі не буде 11”, – звернувся до збірної України з футболу Президент Володимир Зеленський напередодні матчу зі шведами на Євро-2020. Глава держави закликав українців приєднуватися до флешмобу.

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до футбольної збірної країни напередодні матчу 1/8 фіналу Євро-2020 з національною командою Швеції. Ролик зі словами підтримки глава держави опублікував в Instagram.

“Привіт, моя люба збірна України з футболу. Я – Володимир Зеленський, президент України. Але завтра я буду звичайним громадянином України і я буду твоїм фанатом.

Я буду разом з тобою всі 90 хвилин, повір мені – я буду разом з тобою співати гімн України, я буду разом з тобою кричати після кожного гострого моменту. Мені буде дуже боляче через кожну підніжку і я буду дуже радіти кожному забитому голу.

Я буду разом з тобою всі ці хвилини на полі, як кожен українець, як кожен громадянин України. Тож знай – вас на полі не буде 11, нас на полі буде 40 мільйонів”, – зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також: На Тернопільщині ввели в експлуатацію неперевірені на безпечність дитячі ігрові майданчики

Exit mobile version