Фестиваль “Файне місто” у Тернополі скасовано: що робити з квитками та який сюрприз очікує на прихильників у 2021-му

Цьогоріч грандіозного музичного заходу “Файне місто” у Тернополі не буде. Фестиваль скасували через пандемію. Про те, коли відбудеться “Файне місто” та що робити людям із придбаними квитками жителям краю, розповів один із організаторів Ростислав Плахцінський.

“Фестиваль “Файне місто” мав проходити 4 дні, з 30 липня по 2 серпня, на території тернопільського іподрому. Про неможливість проведення заходу ми анонсували у п’ятницю, 8 травня. Сьогодні ж ми анонсували вже нові дати – триватиме він не 4, а 5 днів, з 28 липня по 1 серпня 2021 року”, – розповідає Ростислав Плахцінський.

Людям, які вже придбали квитки, хвилюватися не потрібно. Навпаки, вони отримають чудову нагоду насолодитися музикою ще один день, який саме для них буде безкоштовним. Для тих же людей, які купуватимуть квитки наступного року, 5-й день буде платним.

“Для тих людей, які планували відвідати фестиваль цього року і вже придбали квитки на чотири дні, 5 день фестивалю у наступному році буде безкоштовним. Це буде своєрідною компенсацією за цьогорічну ситуацію. Для тих же прихильників музики, які купуватимуть квитки наступного року, 5 день заходу буде платним”, – зазначає співорганізатор.

Як розповів Ростислав Плахцінський, цьогоріч продаж квитків зріс, порівняно з минулим роком, на 30%. За його словами, станом на березень, коли повідомили про запровадження карантину, вже було продано близько 4 тисяч квитків.

“Всі придбані квитки на 2020 рік будуть дійсними наступного року. Зараз ми працюємо з нашим квитковим оператором над механізмом повернення коштів. Аби люди, які з певних причин захочуть повернути квиток та забрати назад свої гроші, змогли це зробити. “

Стосовно гуртів, які мали взяти участь у фестивалі, то з ними теж вдалося домовитися і порозумітися, – додає співорганізатор.

“Всі розуміють нинішню ситуацію. Гурти йдуть на контакт і більшість із них вже підтвердили свою участь у фестивалі наступного року. Зараз ми очікуємо від них підтвердження конкретної дати, коли вони виступатимуть серед тих 5-ти днів. Дата їхнього виступу також залежить від дат виступів гуртів на заходах закордоном у цей же час. З українськими гуртами проблем абсолютно ніяких немає”, – каже Ростислав.

Прихильники фестивалю “Файне місто” поставилися з розумінням до скасування цьогорічного заходу. На сьогодні з цього приводу немає дожного негативного звернення.

Exit mobile version