У Тернополі дитина випала з вікна 7-го поверху: стан важкий

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі з вікна сьомого поверху випав хлопчик. Попередньо, 6-річний хлопчик має розлади аутистичного спектру. Хлопчик хотів подивитися на вулицю, оперся на москітну сітку на вікні. Конструкція не витримала натиску і малюк полетів вниз. Стан дитини важкий.

“Інформація про нещасний випадок надійшла на лінію “103” близько 15-ї години. Хлопчик випав з вікна багатоповерхівки. Після оперативного надання першої допомоги на місці його госпіталізували до медичного закладу. Постраждалий у свідомості, проте стан його важкий”, – повідомила журналістам “Файного міста” заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Анна Мончак.

На момент прибуття бригади хлопчик лежав у квітнику на спині. Зовнішньої кровотечі не було, але у дитина отримала відчутні внутрішні ушкодження грудної клітки та живота. Із закритою травмою грудної клітки та живота, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку травмованого хлопчика, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню”, – зазначив генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

Деталі нещастя встановлюються. Інформація оновлюється.

Читайте також: У Тернополі собака покусав 9-річну дівчинку під час відпочинку у парку

Exit mobile version