“Назавжди з нами, наш Іллюша”: у Тернополі діти записали зворушливе відео про загиблого однокласника (Відео)

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі учні загально-освітньої школи №11 записали зворушливе відео, яке присвятили пам’яті десятикласника Іллі Агеєва. Хлопчик трагічно загинув у ДТП в ніч із суботи на неділю 6 червня. Юнак перебував за кермом мотоцикла Lifan. Близько 1:30 години на дорозі із с. Нем’яч Золочівського району в напрямку с. Загір’я Зборівського району Тернопільської області він не впорався з керуванням, влетів у яму та перекинувся. Шансів вижити у нього не було.

У школі про Іллю відгукуються тільки позитивно. Однокласники, друзі, всі, хто знав хлопчика й досі не можуть прийти до тями та усвідомити, що його більше немає у живих. Кажуть, він був унікальною дитиною, активною, різнобічно розвинутим. Ілля активно брав участь у КВК, змаганнях, олімпіадах та інших заходах. Любив життя та будував плани на майбутнє.

Від однокласників для їхнього зоряного хлопчика… Йдеться у повідомленні Тернопільської школи №11. “Живи, Ілля, хоча б у пам’яті!”, – підписали відео. Сумно коли помирають такі ще малі діти вічна пам’ять”, – прокоментувала Іра Саланська.

Читайте також: Зухвалий розстріл валютника у сусідній області: чи безпечно працювати тернопільським «міняйлам»?

Exit mobile version