На Чортківщині святкування дня народження 14-річного юнака завершилося викликом поліції

Фото: мережа Інтернет

На Чортківщині поліція прибула на виклик до 14-річного Артура, коли той святкував свій день народження. Правоохоронців викликав сам іменник. Та не тому, що трапилася неприємність, а для того, щоб здійснити мрію. З’ясувалося, проїхатися на службовому авто у свято було давнім бажанням іменинника. Тож хлопець ризикнув і отримав омріяне. Поліціанти залюбки покатали на авто вихованця Заліщицького навчально-реабілітаційного центру, власне яким і опікуються працівники місцевого відділення поліції.

Артур задоволений. Адже у майбутньому має намір поєднати своє життя зі службою у поліції. Вже сьогодні він цікавиться роботою правоохоронців і завжди спілкується з ними під час зустрічей у навчальному закладі. Школяр вже добре знає, що на службі в поліції важлива відмінна фізична форма, тому активно займається спортом та намагається добре навчатися.

Артур з нетерпінням чекав на свій день народження, і візит працівників поліції став для нього приємною несподіванкою. Здійснилося ще одне побажання хлопця – він проїхався у службовому авто під звук сирен та разом із друзями приміряв службову амуніцію, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Вкрав понад 10 тисяч гривень: поліція розшукує підозрюваного (Відео)

Exit mobile version