Міського голову Тернополя нагородили Орденом Святого Великомученика Юрія Переможця

Фото: Тернопільська міська рада

20 травня Митрополит Епіфаній освятив дзвони новозбудованого Кафедрального Собору Святих Рівноапостольних Костянтина та Єлени у Терноплі. На цій знаковій події для міста Блаженніший нагородив міського голову Тернополя Сергія Надала Орденом Святого Великомученика Юрія Переможця «За віддане служіння Богові і Україні та жертовність у захисті добра і правди».

«Дякую за таку високу відзнаку, – зазначив міський голова Сергій Надал.- Ця відзнака належить усім, хто долучається до будівництва храму. Щодня ми вкладаємо частинку себе у розвиток та процвітання нашого міста. І нам приємно, що духовних місць у нашому місті, де люди можуть прийти у молитві, стає все більше. Щиро вдячний Блаженнішому Митрополиту за його вклад у розвиток української церкви та української державності».

Також Митрополит Епіфаній висловив слова подяки Сергію Надалу за відданість своїй справі та побажав натхнення, міцного здоров’я  і сил надалі достойно опікуватися  містом, яке постійно змінюється.

Пробуде Блаженніший на Тернопільщині впродовж трьох днів. Зокрема, сьогодні, 21 травня, Митрополит завітав до ТНТУ ім. І.Горбачевського.

Читайте також: Митрополит Київський і всієї України Епіфаній завітав до ТНТУ ім. І.Горбачевського (Наживо)

Exit mobile version