У Тернополі неповнолітня вбила 24-річного студента з Конго

У Тернополі поліціанти затримали 17-річну жительку одного із сіл Тернопільщини. Неповнолітню підозрюють у вбивстві іноземного студента. Відомо, що загиблий навчався на 2-курсі у ТНЕУ.

Вбивство трапилося близько 4 години ранку 9 травня. Про загиблого у поліцію повідомили лікарі бригади швидкої медичної допомоги. Медики зазначили, що загиблий знаходиться у помешканні за місцем свого проживання. На тілі 24-річного жителя Демократичної Республіки Конго вони знайшли ножове поранення.

“Виклик надійшов о 3:05 в багатоквартирний будинок на вулиці Будного. Зателефонувала дівчина-іноземка. Повідомила, що знайшла у кімнаті хлопця з пораненням. Прибувши на місце, лікарі виявили труп чоловіка, який лежав долілиць. Дівчина, яка його знайшла, медикам пояснила, що чула, як у загиблого були гості. Проте не знає деталей, адже вони тільки винаймають окремі кімнаті в одній квартирі, але спільного господарства не ведуть. Причиною смерті, за попередніми даними, стало колото-ножове поранення у грудну клітку в області серця, – коментує  журналістам “Файного міста” заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Анна Мончак.

У поліції факт вбивства підтвердили та повідомили, що підозрювану у скоєному злочину встановили та затримали.

“Передусім правоохоронці опитали сусідів, можливих очевидців та свідків, а також вилучили відео з камер спостереження. Встановили особу підозрюваної у вбивстві. Нею виявилася 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району”, – каже заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич.

Неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після вчинення вбивства. Тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють усі обставини злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ – умисне вбивство. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

Exit mobile version