У Тернополі презентували оновлену концепцію Всеукраїнського фестивалю молоді “Вітер-На-Дії” (Відео)

Нові грані “Вітру На-Дії”: 18 травня у Тернополі відбулася презентація оновленої концепції та брендування Всеукраїнського фестивалю молоді, ініційованого Комісією у справах молоді УГКЦ. Захід заплановано як щорічний з’їзд молоді УГКЦ та всіх молодих людей, які прагнуть долучитися до Єдиного Молодіжного Простору.

Фестиваль “Вітер На-Дії” є одним із наймасштабніших християнських молодіжних заходів. Проводиться щороку з 2013 року та покликаний творити нове активне суспільство, готове будувати майбутнє на основі християнських засад.

“Вітер На-Дії” змінює молодіжні середовища та творить нове проактивне суспільство людей, що працюють над власним розвитком та готові будувати майбутнє основі глибокої віри, любові і поваги до кожної людини. Тобто, ми хочемо “Вітром На-Дії впливати на ціле наше суспільство. Менші цілі, думаю, нам не цікаві”, – каже голова Голова Комісії у справах молоді УГКЦ о.Ростислав Пендюк.

Цьогоріч захід “Вітер На-Дії” відбудеться 12 вересня у комбінованому офлайн/онлайн форматі. Фестивальні майданчики розміщуватимуться у різних містах України та світу. У Тернополі, який зберігає за собою статус Молодіжної Столиці України, буде створено три фестивальні простори при парафіях УГКЦ.

“Ми, як організаційний комітет фестивалю, готуємося до цієї події, готуємо особливу програму. Звичайно, виклики пандемії поставили певні перешкоди на реальній нашій зустрічі минулоріч. Тим не менше, нам вдалося мобілізуватися та реорганізувати нашу фестивальну подію, залучивши до неї увесь світ. Адже фестиваль “Вітер На-Дії-2020” став подією глобального масштабу. Показав глобальність УГКЦ та молоді у Церкві. Нам вдалося реалізувати десятки-сотні майданчиків у цілому світі, 10-годинний ефір і насправді накреслило нові перспективи і на цьогорічний фестиваль, який відбудеться 12 вересня у Львові, – зазначив заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді отець Роман Демуш.

Зважаючи на карантин, кількість людей, які зможуть безпосередньо побувати на фестивалі, обмежена. Для того, аби стати учасником заходу, потрібно попередньо зареєструватися.

Ексклюзивний медіа-партнер фестивалю у Тернополі – медіа-портал “Файне-місто”.

Детальніше – у відеоматеріалі.

Читайте також: Міський голова Тернополя позитивно оцінив підтримку головою Верховної Ради пропозиції громад щодо роботи підприємств «Теплокомуненерго»

Exit mobile version