У Теребовлі водій таксі висадив пасажирку через її прохання одягнути маску

Фото: мережа Інтернет

У Теребовлі між водієм таксі та пасажиркою трапився конфлікт. Жінка попрохала чоловіка одягнути захисну маску, а той її висадив. Інформацію про інцидент Марія Ворончак вирішила не замовчувати, та опублікувала допис у мережі Фейсбук.

“Я взяла на автостанції таксі “Княже” номер 24. Проїхавши декілька метрів, я замітила, що водій був без маски і попросила його вдягнути маску. Він не тільки відмовився виконати мою просьбу, але розвернувся і висадив мене знову на автостанції”, – зазначила Марія Ворончак.

Марія Ворончак обурена поведінкою водія таксі. З проханням розібратися у ситуації, що склалася, звернулася до керівництва служби таксі.

Нагадаємо, з 21 листопада 2020 року в Україні почали діяти штрафи за відсутність захисної маски або респіратора в громадських місцях і транспорті. За порушення передбачений штраф – від 170 до 255 гривень. Такий самий штраф діє й за неправильне носіння масок чи респіраторів. Норма про 17 тисяч гривень залишається чинною для всіх інших порушень правил карантину.

Більш детально про порушення щодо носіння масок та штрафи у попередньому матеріалі: Відзавтра українців штрафуватимуть за відсутність маски та її неправильне носіння

Exit mobile version