“Будемо шукати в полях та по селах”: на Тернопільщині пропав 22-річний Микола Якимів (Оновлено)

Жителі Чортківського району збираються на пошуки 22-річного уродженця села Криволука. Микола Якимів вийшов з дому близько 22:00 години 10 травня і не повернувся. Востаннє його бачили у селі Базар о 23:30 неподалік тракторної бригади.

Про зникнення молодого чоловіка повідомила його сестра Ліля Якимів. Жінка збирає людей з довколишніх сіл та просить небайдужих долучатися до пошуків, допомогти прочесати ближні поля, посадки, закинуті будівлі та старі криниці, опитати людей по околицях, ближніх до с. Базар.

“Збираємо небайдужих людей в с. Криволука Чортківського р-ну Тернопільської області! Будемо розшукувати в полях і ближніх селах! Якщо є люди з навченими собаками або дронами – теж будемо вдячні за допомогу! Палашівка, Базар, Малі Заліщики, Ягільниця, Нагірянка та всі ближні села! Будь ласка, допоможіть в пошуках”, – повідомила Лілія Якимів.

Увага! Важлива інформація: як стало відомо згодом, станом на 12:30 годину 12 травня, Миколу Якиміва вдалося розшукати. Чоловік живий здоровий. Рідні молодика щиро дякують усім за допомогу у пошуках.

Читайте також: У Тернополі пропав 24-річний Віталій Пананчак: розшук

Exit mobile version