У Тернополі відбудеться масштабний захід “День Кар’єри – Новий Формат” (Відео)

18-го травня у Тернополі відбудеться масштабний захід “День Кар’єри – Новий Формат”. Ініціатива передбачена для людей, які хочуть знайти достойну професію та дізнатись більше про місцеві компанії та громадські організації.

Тернополяни, підприємці, представники провідних компаній зберуться на літній сцені у парку Т.Г. Шевченка. Передбачено, що участь у зустрічі візьмуть близько 250 осіб. Організатори заходу кажуть, це – перший захід, який відбудеться в обласному центрі в режимі офлайн за останні півроку.

Учасники заходу зможуть відвідати саме ті компанії та організації, які їх цікавлять, адже вони вказують свої інтереси у онлайн анкеті. Ми запросили багато підприємств-роботодавців у сферах  ІТ, Ресторанного бізнесу, Маркетингу, Техніки та Медіа у місті Тернопіль. Серед них наприклад Sebn UA, Relokia, Молокія та Apico. Той, хто прийде зможе розпитатися безпосередньо у роботодавців за вакансії та знайти роботу! Після екскурсій на учасників очікує ярмарок вакансій, безкоштовні розіграші та виступ музичного гурту,- каже керівник проекту Олександр Харчук.

Захід триватиме з 14:00 до 20:00 години. Детальніше – у відео.

Читайте також: Тернопільський центр соціального обслуговування відновив заняття для літніх людей (Відео/Графік)

Exit mobile version