Напад на будинок атовця з Тернопільщини: з’явилося відео переслідування Андрія Пекельного нападниками (Відео)

Укpаїнcький гpомадcький діяч Cеpгій Cтеpненко на влаcному Youtube-каналі опублікував відео з кадрами подій, які відбулися у вечір вбивства 23-річного Володимира Воробця. Смертельне поранення ножем йому завдав 24-pічний Андpій Пекельний, обороняючись від нападників, які вдерлися на його обійстя. Загиблий був одним із нападників.

Встановлена на сусідньому будинку відеокамера зафіксувала, як восьмеро хлопців біжать за Андрієм Пекельним, той же чимдуж від них втікає. Зазначимо, що на місці злочину було встановлено перебування лише шести осіб. Більше – у відео.

Читайте також: 24-річний ветеран АТО, який ножем смертельно поранив нападника, розповів про події того дня (Відео)

Нагадаємо, 2 травня Тернопільщину сколихнула звістка про загибель молодого чоловіка. Володимира Воробця було смертельно поранено, коли той разом з друзями напали на будинок 24-річного жителя Глещава Андрія Пекельного.

За інформацією поліції, конфлікт між загиблим, його товаришами та Андрієм Пекельним виник ще біля місцевого будинку культури. Та ветеран АТО, аби уникнути його продовження, пішов додому. Хлопці ж вирішили довести справу до кінця. Переслідуючи молодика, вони встановили місце його проживання та вдерлися на його обійстя. Детальніше – у попередньому відеоматеріалі: На Тернопільщині атовець смертельно поранив одного із 6-ти нападників: деталі трагедії (Фото/Відео)

Читайте також: На Тернопільщині поховали Володимира Воробця, смертельно пораненого під час нападу на будинок ветерана АТО

Exit mobile version