У масштабній ДТП поблизу Тернополя постраждала неповнолітня (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

ДТП за участі кількох автомобілів трапилася 29 квітня близько 17:30 години на Підволочиському шосе. Неподалік Тернополя на трасі не розминулися чотири авто: ВАЗ 2108, FORD TRANSIT, TOYOTA RAW 4 та SKODA KODIAQ.

Читайте також: Поблизу Тернополя масштабна ДТП: на трасі зіткнулися чотири авто 

Відомо, що водій автомобіля Skoda, який рухався з Тернополя на Хмельницький, увімкнувши лівий покажчик повороту, зупинився перед маневром. В цей час позаду їхав ВАЗ-2108. Він також зупинився за Skoda. Проте транспортний засіб  Ford Transit не вибрав безпечної дистанції і врізався у ВАЗ. Після цього легківку викинуло на смугу зустрічного руху і вона в’їхала в Toyota Rav 4. 

Встановлено також, що в одному з транспортних засобів перебувала 17-річна жителька смт. Підволочиськ Тернопільського району. Неповнолітню пасажирку ВАЗ-2108 затисло у салоні авто. Аби її звільнити, знадобилася допомога. Рятувальники, які прибули на виклик, одягли на потерпілу шийний комірець. Опісля, за допомогою гідравлічного спецінструменту деблокували її з понівеченого авто та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Також співробітники ДСНС провели заходи щодо забезпечення безпеки на місці ДТП та недопущення пожежі.

Читайте також: У Тернополі жінка розшукує водія, який скоїв ДТП та втік

Фото: студія “Файне місто”
Exit mobile version