У Тернополі спостерігається стійка тенденція до зниження рівня захворюваності на COVID-19

Медики та епідеміологи вчергове обговорили стан захворюваності на COVID-19  на Тернопільщині під час засідання оперативного штабу 22 квітня. Статистичні дані, які свідчать про покращення епідситуації у регіоні, традиційно надав лікар-епідеміолог Володимир Паничев.

– Аналізуючи всі показники щодо захворюваності на COVID-19, хочу відзначити, що одинадцятий день поспіль в області зберігається тенденція до їх зниження. Позитивним є те, що зниження спостерігається і в самому Тернополі, адже за сім днів спостереження показник інцидентності тут зменшився аж на 326 одиниць.

Зі слів Володимира Паничева, показниками, що підтверджують тенденцію до зниження інтенсивності епідеміологічного процесу в області, є:

Зазначимо, станом на 23 квітня за добу в області виявили 371 новий випадок коронавірусної хвороби та 6 летальних випадків. Померли: жінка 76 р. Чортківський район с. Дубенка- жінка 71 р. м. Борщів- жінка 61 р. смт Гусятин- чоловік 80 р. м. Збараж- чоловік 67 р. м. Бучач- чоловік 62 р. м. Тернопіль. Одужало – 610 осіб. Проведено досліджень методом ПЛР – 1073.

Exit mobile version