1/2 фіналу Кубка України у Тернополі: “Динамо” перемогло “Агробізнес” з рахунком 3:0

Фото: ФК Динамо

Київське “Динамо” перемогло “Агробізнес” з міста Волочиськ Хмельницької області в 1/2 фіналу Кубка України. Зустріч на полі міського стадіону ім. Романа Шухевича в Тернополі завершилася перемогою “біло-синіх” з рахунком 3:0.

Від старту поєдинку столичний клуб забрав м’яч під свій контроль та суцільно домінував. У першому таймі кияни завдали 7 ударів по воротах Андрія Артима проти жодного у суперника. Однак відкрити рахунок підопічні Луческу змогли лише перед самою перервою – Богдан Лєднєв з-за меж штрафного класним ударом поцілив у нижній кут після передачі Жерсона Родрігеса.

Варто зазначити, що в першому таймі хороші шанси відзначитися також мали Артем Бєсєдін і Родрігес – український форвард у ближньому бою не переграв голкіпера, а удар люксембуржського вінгера в останній момент заблокував захисник “Агробізнесу”.

Після перерви “Динамо” продовжило створювати небезпечні моменти. На 63-й хвилині кияни, здавалося, заробили пенальті – Курило зачепив ногу Сироти у власному штрафному майданчику. Рефері одразу призначив 11-метровий, проте вирушив переглянути епізод на VAR і скасував своє рішення.

Утім, невдовзі “Динамо” все ж подвоїло перевагу. Бєсєдін наважився на удар з-за меж штрафного, а воротар “Агробізнесу” помилився і пустив м’яч у ближній кут.

На 77-й хвилині “Динамо” могло довести справу до розгрому, але завадив офсайд. Артим впорався з ударом Сидорчука, а Циганков добив м’яч у сітку вже з положення поза грою.

Проте вже через чотири хвилини “Динамо” організувало швидку результативну контратаку: Циганков віддав у центр на Буяльського, а той прицільним ударом послав м’яч у кут.

В іншому півфіналі Кубка України зійдуться “Олександрія” та луганська “Зоря” (21 квітня, 18:30).

Фінал турніру заплановано в Тернополі на міському стадіоні 12 травня 2021 року. Чинним володарем трофею є київське “Динамо”, яке минулого року в серії пенальті перемогло полтавську “Ворсклу”.

Читайте також: 1/2 Кубка України з футболу у Тернополі: за годину до матчу (Наживо) 

Exit mobile version