У громаді на Тернопільщині з’явилася “Алея майбутнього”

Фото: Терен

Відтепер село Мишковичі у Великоберезовицькій громаді прикрашатимуть більше 300 червоних канадських дубів та близько 50-ти ялинок. До ініціативи створення “Алеї майбутнього” долучилися кілька десятків людей. Посаджені дерева позначать на інтерактивній карті проєкту «Озеленення планети».

Тільки від нас з вами залежить, які будуть населені пункти, наші міста, села, як ми будемо про них дбати. Висадка дерев — це майбутнє, наша праця, для наших дітей, внуків, правнуків, щоб вони бачили, що ми працювали для них, думали про планету, думали про майбутнє, – каже перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

Учасники акції зізнаються, щасливі від того, що подбали про довкілля та покращили екологічну ситуацію області. Кажуть, аби саджанці прийнялися, дерева садили використовуючи певні секрети.

 Ці дуби тут у Мишковичах будуть рости ще 100 років для наступних поколінь. Надіюся, сюди будуть приходити люди, щоб відпочивати і дихати свіжим повітрям, – ділиться Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

В майбутньому дубовий гай, переконані організатори акції, перетвориться на затишне місце для відпочинку.

Читайте також: 22-річний житель Великої Березовиці обікрав дачі у Буцневі на Тернопільщині (Відео)

Exit mobile version