Михайло Головко: «Наші лікарі — справжні Герої!» (Фото)

Фото: Тернопільська обласна рада

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Тернопільській обласній раді відзначили медиків нашого краю. Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко наголосив, що для нього — надзвичайно велика честь вітати медиків — людей благородної професії, які своєю щоденною невтомною працею готові прийти на допомогу кожному із нас в найскрутніший час.

 «Професія медика дуже важлива та необхідна для суспільства, адже на їхніх плечах лежить турбота й відповідальність за найвищу цінність на землі — людське життя. Сьогодні наші медики перебувають на передовій боротьби із пандемією, часто ризикуючи своїм здоров’ям.

Низький уклін усім Вам, шановні працівники медичної сфери за Ваш щоденний подвиг, за кожне врятоване життя, за Вашу професійність! Ваші талановиті руки дарують людям надію, а добрі серця вселяють віру у зцілення!», – сказав Михайло Головко. 

 Очільник Тернопільщини побажав усім медикам міцного здоров’я, злагоди та добробуту їхнім родинам, професійних успіхів та Божого благословіння! 

Читайте також: “Тернопіль виділив домовлену частину коштів на завершення “Водної арени”. Чекаємо на відповідь уряду”, – Сергій Надал

Exit mobile version