У Тернополі під колеса авто потрапили два пішоходи

В реанімаційне відділення однієї з лікарень Тернополя потрапив 23-річний житель обласного центру. У чоловіка медики зафіксували відкриті та закриті переломи обох гомілок. Травми постраждалих отримав у результаті ДТП, яка трапилася 8 квітня близько опівночі на проспекті Злуки. 

Попередньо, водій автомобіля DAEWOO LANOS збив перехожого на нерегульованому пішохідному переході. Кермувальник на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. У нього відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

 За меддопомогою з переломом пальця ноги звернулася до лікарні вісімдсятишестирічна тернополянка. Жінка розповіла, що напередодні, 7 квітня, її збив автомобіль.

Нещастя відбулося на нерегульованому пішохідному переході, що на проспекті Злуки. Водій зупинився і підійшов, пропонуючи допомогу. Проте потерпіла запевнила, що все гаразд, і чоловік поїхав. Вже коли пенсіонерка звернулася до лікарні, правоохоронці почали шукати водія. Особу чоловіка встановили. У скоєному він зізнався і готовий компенсувати потерпілій усі медичні витрати. 

Обидві автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. Триває слідство. 

Читайте також: Смертельна ДТП на Тернопільщині: серед постраждалих – неповнолітня

Exit mobile version