Дощ, сніг та мороз до -6 прогнозують синоптики на Тернопільщині у найближчі дні (Відео)

Фото з відкритих джерел

Синоптики попереджають жителів Тернопільщини про погіршення погодніх умов вже у найближчі дні. Так, за інформацією Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 5 квітня погоду області  визначатиме  передня частина циклону з центорм над Скандинавією. 

Область: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 9 – 14 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 6 – 11º тепла.

Місто: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 9 – 14 м/с. Температура вночі   1 – 3º морозу, вдень 8 – 10º тепла.

Читайте також: На Тернопільщині розквітла величезна галявина крокусів (Фото) 

06 квітня: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень  2 – 7º тепла.

07 квітня: Хмарно. Місцями невеликі опади. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

08 квітняХмарно з проясненнями. Невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень 2 – 7° тепла.

09 квітняХмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень  5 – 10° тепла.

Читайте також: З 12 квітня для закладів громадського харчування Тернополя діятиме додаткове обмеження

Exit mobile version