АТ «Укрзалізниця» збільшила розмір добових для працівників компанії

Фото з відкритих джерел

АТ «Укрзалізниця» збільшила розмір добових для працівників компанії з 200 грн до 250 грн. Завдяки таким ініціативам вже з 1 квітня майже чверть залізничників отримають додатковий дохід за рахунок підвищення добових на відрядження.

Завдяки збільшенню на 25 % добових витрат на відрядження зросте реальний дохід залізничників, які мають пересувний чи роз’їзний характер роботи або працюють за вахтовим методо. За попередніми розрахунками таких працівників більше 57 тисяч. Серед них, колійники, машиністи, електромонтери, провідники та інші працівники виробничих професій.

«Незважаючи на збільшення витрат, ми свідомі того, що повинні покращувати умови роботи залізничників, особливо тих, які безпосередньо задіяні у перевізному процесі та на ремонтних роботах: локомотивних бригад, колійників, електромонтерів та інших. Один з таких кроків, який вже зробили, — збільшили добові. На черзі підвищення заробітної плати залізничникам, яке заплановано в червні цього року», — прокоментував в. о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.
Exit mobile version