В одній із територіальних громад Тернопільщини посилили карантинні обмеження

У Зборівській територіальній громаді, що на Тернопільщині, посилили карантинні обмеження. Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в області.

Начальник Зборівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігор Задорожний та начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Зборівського  управління Олександр Скидан взяли участь в роботі позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Йшлося про стан підемічної ситуації на території  Зборівської територіальної громади та заходи по запобіганню поширення COVID-19.

Спеціалісти управління прийняли активну участь у обговорені зазначеного питання, доповіли про вжиті заходи, які здійснюються для забезпечення контролю за виконанням обмежень визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236, внесли пропозиції по застосуванню додаткових обмежень на період інтенсивного росту показників захворюваності. За результатами роботи комісія прийняла відповідні рішення, а саме:

Читайте також: У Тернопільській громаді вводять додаткові обмеження в умовах карантину

Exit mobile version