Понад 4 тонни продуктів харчування доставили військовим на схід волонтери з Тернопільщини

Днями волонтери ГО “Схід та Захід єдині” із понад 4 тоннами допомоги побували у зоні проведення ООС. Благодійники Тернопільщини відвезли українським захисникам чимало тушонок та сала, мед, крупи, випічку та інші продукти харчування.

«Побували із гостинцями наші волонтери на позиціях в районі Авдіївки та Горлівки.  Зустрілися із нашими земляками, які захищають Україну від агресора упередали їм чимало смаколиків. Варто щиро-щиро подякувати небайдужим жителям нашої громади, які поділилися із захисниками України тим, що мали (зокрема найнеобхіднішим – продуктами харчування) та, зокрема, новообраним старостам, які організували збір допомоги», – каже Володимир Каніщев.

В громадській організації “Схід та Захід єдині” зазначають, під час поїздки волонтери не оминули й дитячий сиротинець на Донеччині. Від Церкви християн віри Євангельської м.Кременець передали вихованцям закладу дитяче харчування. Також відвідали Меморіальний комплекс захисникам авдіївської промзони, вшанували загиблих, поклали квіти та помолилися за упокій їхніх душ.

Продукти, які ще залишилися, відвезли на волонтерську базу в Костянтинівці, звідки їх розвезуть по позиціях бійців, або ж військові зможуть самі приїхати і взяти необхідну кількість допомоги.

Читайте також: “Крик матері вбитого солдата не забути ніколи”: волонтер Володимир Мосейко про допомогу військовим (Відео)

Exit mobile version