Тернопільський поліцейський врятував двох жінок, які провалилися під кригу (Відео)

Фото: Національна поліція

Бажання зробити фото на Тернопільському ставі ледь не обернулося трагедією для двох жінок. Поблизу берега одна із них провалилася під лід, інша теж не втрималася та впала у воду. На допомогу їм кинувся поліцейський, який був поруч. 

Подія трапилася у суботу, 27 березня, близько 17 години. Того дня дізнавач Шумського відділення поліції Микола Пилип’юк разом з дружиною прогулювалися набережною Тернопільського ставу. Чоловік побачив, як поблизу берега під лід провалилася жінка, інша теж опинилася у воді. Лейтенант поліції, не роздумуючи, кинувся допомагати їм вибратися з крижаної пастки. Швидка та вчасна реакція поліцейського допомогла запобігти трагедії.

Я помітив, як молода жінка опинилася у воді, старша кинулася її рятувати, не втрималася та впала.  Часу на роздуми не було, я боявся, щоб жінка з головою не пішла під воду та почав її витягувати, – каже Микола Пилип’юк. 

Місце, де провалилися жінки, вкрито тонкою кригою. Тернополянин Володимир Сьомир, який часто рибалить на водоймі, припускає, що там була ополонка і жінки не помітили її. Чоловік закликає людей не легковажити та не виходити на оманливу кригу. 

– Лід зараз дуже небезпечний, тому не варто виходити на нього, – зазначає рибалка. 

Микола Пилип’юк працює в поліції три роки. Свій вчинок особливим не вважає. Певен, на його місці кожен зробив би так само. За проявлену відвагу керівництво Нацполіції Тернопільщини вирішило нагородити поліцейського. Відзначать його і рятувальники. 

Читайте також: У Тернополі чоловік врятував двох жінок, які провалились під кригу (Відео)

Exit mobile version